1 Ekim 2020 MARK&CODE

Maske Kodlama Makinası

Maske Kodlama MakinasıMaske kodlama makinası, Avrupa standartlarına uyumlu bütün maskeler üzerinde markalama / kodlama yapabilmenize imkan sunar. Ayrıca, N95 ve diğer bütün maske türlerinde logo, tarih, lot numarası gibi verileri istenen açıda kodlayabilirsiniz. Bütün hatlara uyumlu 1 kafadan 4 kafaya kadar çıkan modüler bir sistem sahibidir. Her hatta uyumluluk sağlayabilecek Tamjet kartuşlu cihazlarla eforsuz ve bütçe dostu şekilde maske kodlama işlemlerini yapabilirsiniz.
Maske kodlama cihazları kullanılacak mürekkep türünü otomatik olarak belirler. Elde edilebilecek en iyi sonucun elde edileceği kodlama parametrelerini kullanan orijinal HP mürekkep kartuşları kullanılır. Maske kodlama imkanına sahip olması adına geliştirilen cihaz ve kullanılmakta olan kartuşlar uzun ömürlüdür. Daha fazla ürün kodlamaya el verişli olması için mürekkep tüketimini otomatik olarak ölçme sistemiyle belirler.
Maske tarih kodlama makinası, son kullanma tarihi ve çeşitli varyassyonlarla yararlanabileceğiniz işlevselliğiyle öne çıkan bir cihazdır. Bakım ihtiyacı gerektirmeyen yapısı ile size gereksiz zaman ve harcama israfı yaratmayan bir ürün. 600 Dpi baskı kalitesiyle birlikte maske kodlama cihazları arasında Tamjet Kartuşlu Inkjet ilk seçeneğiniz olacak. İşinizin kolaylaşacağı bu ürünle geriye yaslanıp üretim süreçlerine odaklanabilirsiniz.
Maske kodlama cihazımızda HD kalitede kodlama, yazı yönünü değiştirme ve çapraz kodlama seçeneği mevcuttur. Aynı zamanda otomatik nozzle temizleme, otomatik kartuş tanıma gibi özelliklerde yer alıyor. Bu nedenle cihazın cerrahi maske sektörüne özel olarak geliştirildiğini söyleyebiliriz.
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte her ürünün kalitesine ait veriler, tüketici adına oldukça önemli bir noktadadır. Üreticiler adına ürünlerinin seri, hızlı ve kaliteli üretilmesi konusunda tam verim sağlamasıyla destek olmaktadır.

Maske Kodlama Makinası Özellikleri

Maske kodlama makinasının kullanma alanı için olabildiğince özel detayları vardır. Cihaz içerisinde 9 farklı dil desteği yer almaktadır. Maske kodlama dahili olmak üzere Türkçe, Çince, İngilizce, Japonca, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce ve Rusça gibi dil seçeneklerine sahiptir. 600 Dpi baskı kalitesi ile çözüm sağlamakta olan maske kodlama cihazı aracılı ile seri no, parti no, barkod, logo vb. uygulamaları kodlayabilirsiniz. Ayrıca yazı yüksekliklerine 50.8 mm kadar ayarlama yapabilirsiniz. Maske kodlama makinalarına 3 kullanıcıya varan yönetebilme yetkisi verilebilir. Cihaz, düz ve eğimli kafa için iki ayrı yeni yazılım sahibidir. Cihazda 7 inç akıllı ekran yer almaktadır.

Maske kodlama makinaları, diğer baskı, markalama cihazlarında ve sektörünüze özel çözümler sunabileceğimiz cihazlarımız hakkında detaylı bilgi paylaşımı için iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner