1 Ekim 2020 MARK&CODE

Otomotiv endüstrisi için kodlama

Otomotiv endüstrisi için kodlama Otomotiv endüstrisindeki kodlama ve markalama sistemleri, vasıta üretim dönemi süresince fazlaca büyük faydalar sağlar. Birçsplashğu muayyen parça numaralarını taşıması ihtiyaç duyulan binlerce bileşenden oluşan bir araçta, kodlama ve markalama ekipmanı seçiminde hata yapılmamalıdır. Montaj dönemi süresince ve izlenebilirlik, otomotiv endüstrisinin en minik parçalarını üreten tedarikçilerden doğru kodlama sisteminin kullanılması sürecin mühim bir parçasıdır. Veto sene milyonlarca otomobil üretiliyor. Bu, otomotiv endüstrisinin mühim ilerleme kaydettiği anlamına geliyor. İzlenebilirlik ve tedarik zinciri yönetimi için sağlam kodlamanın önemini yayınlayan bir olay olarak konumlandırılmıştır.

Otomotiv Endüstrisi Pazarı

Otomotiv Endüstrisi Pazarı Kodlama sistemleri, milyar dolarlık küresel pazarın merkezinde yer alıyor. Otomotiv endüstrisi, feyk parça üretimi sebebiyle güvenilirlik sorunları yaşayabilir. Bu nedenle, feyk araba parçalarıyla mücadelede de faydalıdır. Sahte fren balataları, lastikler, süspansiyon bileşenleri, direksiyon linkleri ve öteki aksesuarlar dünya genelinde fazlaca sayıda tüketiciye satılmaktadır. Bu nedenle kodlama sistemi üretim periyodunun muhtelif aşamalarında üretilen parçalar üstündeki birtakım verilerin işlenmesi otomotiv endüstrisinde öne çıkmaktadır. Otomotiv endüstrisindeki kodlama ve markalama sistemleri, araba üreticilerinin gereksinimlerini karşılayacak düzeyde olmalıdır.

Otomotiv Endüstrisinde Takip ve İzlenebilirlik

Otomotiv Endüstrisinde Takip ve İzlenebilirlik Endüstriyel üretim takip ve izlenebilirliğe gereksinim duymaktadır. Özellikle otomotiv sektöründe de markalama ihtiyacı dikkat çeken bir faktör olarak konumlanmıştır. MARK&CODE da geniş ürün yelpazesine haiz olmasıyla dikkat çeken otomotiv sektörü için mürekkep püskürtmeli ink-jetlerini sektöre sunmaktadır. TAMLAZER® markalama sistemleri ile kodlama gereksinimlerine yönelik proje ve ürün bazlı çözümler sunan MARK&CODE otomotiv sanayisine yönelik hizmet sağlayıcı olarak öne çıkmaktadır. Bu makine işletmenin yatırım ve işletim maliyetlerini de düşürmektedir. Bunun yanı sıra yüksek performanslı ve uzun ömürlü markalama cihazları yardımıyla de QRkod, 2D, barkod, seri numarası, number numarası şeklinde izlenebilirlik bilgilerinin kusursuz olarak kodlanmasına da imkan tanımaktadır. Sağlam kodlayıcılara haiz olan bu teknolojik aygıt mevcut süreçlere sorunsuz bir entegrasyon sunmaktadır. Bunun yanı sıra sıkıntılı üretim ortamlarında da güvenli bir halde çalışmasıyla dikkat çekmektedir. Bu teknoloji dahili izlenebilirlik gereksinimini uzun soluklu olarak karşılayabilmektedir. TAMLAZER® üreticinin ihtiyaçlarına nazaran uyarlanmış etken bir kodlama çözümü olarak öne çıkmaktadır. Bu teknoloji talep eder montaj dönemi, yığın kontrolü yada satın alan beklentilerini karşılamak suretiyle izlenebilmesinin yanı sıra, dayanıklı, aleni ve doğru kodlar sunmaktadır.

Kodlama Sistemleri Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Kodlama Sistemleri Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Kodlama çözümleri mevzusunda seçim yaparken göz önünde bulundurulması ihtiyaç duyulan faktörler bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi kod içinde ne olduğunun seçilen yazıcı tarafınca ek baskı hatları yada değişik yönlerde baskı şeklinde artan kod karmaşıklığına adapte olabilmesidir. Bunun yanı sıra otomotiv endüstrisi için kodlama sistemlerinde ihtiyaç duyulan araç-gereç aralığı da göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin kodlama ortamınız sıcak ve tozluysa, çözümünüzün güvenli biçimde performans göstermesi için doğru IP derecesine ve özelliklere haiz olduğu için güvenilir olunmalıdır. Kullanılabilir bütçe de kodlama sistemleri seçerken öne çıkan unsurlar içinde yer almaktadır. Toplam maliyet ve güvenilirlik faktörü göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır. TAMLAZER® markalama sistemleri şirketlerin bu gereksinimleri göz önünde bulundurularak geliştirilmiş bir teknolojidir. TAMLAZER® otomotiv endüstrisi için kodlama mevzusunda birincil ambalaj için elastik bir çözüm sunmaktadır. Kasa kodlayıcılardan daha minik bir baskı alanına haiz olmalarına rağmen, bu yüksek çözünürlüğünde olan kodlayıcılar birinci derslik ambalajlar için üstün baskı kalitesi üretmektedir. Aynı zamanda daha yavaş üretim hatları için yada üretimin 7/24 olmadığı yerlerde düşük maliyetli bir çözüm olarak öne çıkmaktadır. TAMLAZER® otomotiv endüstrisi için kodlama yüksek çözünürlüğünde olan kalitede baskı yapabilir ve muhtelif yüzeylerde ve malzemelerde kullanım için uygundur.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner