3 Ekim 2020 MARK&CODE

Tarih Kodlama Makinası

Tarih Kodlama Makinaları

Tarih Kodlama makinası endüstrilerin çeşitli noktalarında kaliteli bir markalama çözümü sunar. Tarihlerin kodlanması üretim süreçlerinde önemli bir rol oynar. Gıda ürünlerinin ambalajlarında tarih kodlamasının bulunuyor olması tüketicinin güvenliği için oldukça önemlidir. Ayrıca ülkelerin belirlemiş olduğu yasaların da olmazsa olmaz bir unsurudur. Endüstri ürünlerinin üretim aşamalarında tarih kodlaması, izlenebilirlik konusunda tam güvence sağlanmasında önemli bir rol oynar. Muhtemel bir olumsuz durumda ürünlerin geri toplanması veya ürün kalitelerinin uyum sorunlarını belirleme aşamasında oldukça önemlidir.
İş birliğinde bulunduğumuz şirketlerin endüstriyel tarih kodlama makinaları, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda tam uyum sağlanacak bir halde geliştirilmiştir. Kodlama cihazları müşterilerimizin gereksinimlerine uyumlu şekilde geliştirilmiş ve özelleştirme seçeneği bulunan tarih – saat içeriklerine sahiptir. Reel saat işlevlerinin kullanılmasıyla birlikte üretim tarihi otomatik şekilde basılabilir. Uygun tarih – saate herhangi bir süre belirleyerek makinanın son kullanma tarihini hesaplamasını sağlayabilirsiniz.
Basitleştirilmiş ekranın komut istemlerini kullanmak suretiyle kullanılmaya hazır olarak bekleyen yeni formatlar, yazıcının dahili belleği kullanılarak kolay şekilde oluşturulabilir ve depolanabilir. Arzu edilen formatın seçilmesinin ardından, yazıcı ileri veya geri sıralı numaralandırma için değişken aralıklara ayarlanabilir, hatta bazı modelleri kapsamak üzere yaz saati uygulaması için otomatik ayarlama işlemi yapılabilabilir
Hem müşteriler için kolay şekilde okunulması sağlanan baskı çözümleri için, hem de ürünlerin izlenebilir olmasıyla ilgili değişmeleri yapmak için ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Özel baskı veya markalama cihazları için bizlere ulaşarak daha sağlıklı çözümler bulabilirsiniz.
Tarih Kodlama Makinası, Tarih Basma Makinaları

Tarih Kodlama Makinaları (Tarih Basma Makinaları)

Sürekli Mürekkep Püskürtmeli (CIJ) : Endüstri üretimi içerisinde ürünlerin takip edilmesi adına, üretim tarihi, son kullanma tarihi, seri no, parti no gibi değişkenlik gösteren veri içeriklerinin ürünlerin üstünde kodlanmasına vesile olan ve %100 Avrupa kaynaklı bir üründür. Zanasi CIJ Kodlama cihazları esneklik oranları, temiz çalışabilme özellikleri ve uzun mesai saatlerine karşı dirençli olmasıyla ünlüdür.
Büyük Karakterli Mürekkep Püskürtme: Zanasi Büyük Karakterli Yazıcılar, yüksek çözünürlüğe sahip baskılar elde etmenizi sağlar. Kurulması ve kullanılabilir hale getirilmesi kolaydır, halihazırda basılmış kutulara veya etiketlere ekonomik bir alternatif sunar. Dağıtım zincirleri içerisinde kullanılmakta olan kartonların gözenekli yapıları için sağlam yapışkanlı mürekkep, basılmış kodların yüksek kapsam alanlı kullanımdan sonra bile okunabilir bir durumda kalmasına olanak sağlar.
HD Yüksek Çözünürlük: Zanasi yüksek çözünürlüklü (HD) grubu, bol seçenekli ürün içeriği ve envanterinde bulunan ekstra donanımsal ürünler ile kendi sektörünün tek cihazlarıdır. Ürün özelinde (HD) 36 ay’a varan garanti sağlayabilen, segmentin tek markasıdır.
TIJ Küçük Karakter: Tamjet, bol seçenekli ürün haznesi ile üretilme tarihi, son kullanılma tarihi, lot numarası, logo, seri no, 2D, QR , EAN13, COD39, gibi değişkenlik gösteren izlenebilirlik verilerinin, kolay şekilde yüksek kalite sahibi ürünlerin markalanmasına imkan tanıyan ergonomik ve ekonomik kodlama cihazlarıdır.
Kodlama problemlerini çözmek amacıyla doğru tarih / parti numarasının doğru ürüne, doğru zamanda kodlanması için, tarih kodlama makinası ürünlerimizin hepsi sistemlerinize kolayca uyumlanabilir.
Alanında tecrübe kazanmış ve uzman ekibimiz taleplerinizi hangi ürünün en verimli şekilde karşılayacağını belirleyerek konu hakkında size bilgilendirme sağlayabilir. Tarih kodlama makinası, inkjet kodlama cihazları ve lazer markalama ürünleri adına detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner