4 Ekim 2020 MARK&CODE

Medikal için Kodlama Makinası

Medikal kodlama makinası doğrudan kişilerin sağlığını etkilemekte olduğundan büyük bir önem sahibidir.
Sağlık sektöründe, ürünlerin ve paketlenme sistemlerinin tanımlanıyor ve kodlamanıyor olması büyük bir zorunluluk haline gelmiştir. Üreticilerin doğrudan ürün, ambalaj veya her ikisini de kodlanmış duruma getirmesi gereklidir.
Basılacak olan kodun ayrıntıları genel itibariyle ülkelerin yasaları veya diğer endüstri düzenlemeleri tarafından yönlendirilmektedir. Sağlık sektörü direkt canlı sağlığına yönelik olduğundan dolayı sahteciliğe karşı önlem almak bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu da halihazırda karmaşık yapı sahibi olan medikal ürünlerin serileştirme, UV mürekkeplerinin kullanılması, gizli kodlama ve kodlama gereksinimleri gibi ihtiyaçların eklenmesine ve sonuç olarak daha karmaşık bir yapıya bürünmesine neden olmaktadır.
Bu sebeple medikal kodlama makinaları seçilirken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır.
Her üretim alanında olduğu gibi medikal sektöründe de yüksek hızlı üretim hatlarının hareketlerinde bol çeşitli ambalaj boyutları, şekilleri ve yüzeyleri kullanılmaktadır. Bu sebeple etiketleme ve kodlama sistemleri için diğer üretim ekipmanları ile birlikte sorunsuz entegrasyonu öne çıkar.
Medikal ürünlerin olumsuz bir etkisinin tespiti sonucunda herhangi bir geri çağırma işlemi başlatılması durumunda ürünlerin anında yanıt verilebilmesi zaruridir. Bu nedenle izlenebilirlik bağlamında seçilecek olan kodlama sisteminin işlevsel bir yapıya sahip olması gerekmektedir. Çoklu paketleme düzleminde serileştirme, UDI ve ürün güvenlik kodlarını Zanasi ile sağlamak mümkündür.

Medikal Cihazların Etiketlenmesi ve Kodlanması

İnsan sağlığı açısından büyük önem taşıyan medikal cihazların kodlamasının doğru ve izlenebilir olması kritik bir süreci kapsamaktadır. Tamlazer® ve inkjet kodlama cihazları ile tedarik zincirine katkı sağlamaktadır.
36 ay garanti veren Zanasi medikal üretimlerinde ürün takibini kolay bir hale getirmektedir. Bu teknolojiler ürünlerin takibi, üretim tarihleri, son kullanma tarihleri gibi değişken olan bilgilerin ürüne kodlanmasını mümkün kılmaktadır. Ek olarak seri numarası, parti numarası ve barkod gibi verilerin de kodlanması açısından kullanılabilirlik seviyesiyle öne çıkmaktadır.

Medikal İçin Kodlama Makinaları Ayrıntıları

Medikal için kodlama sistemleri belli başlı özellikleri içerisinde barındırmaktadır. Bu özelliklerin başında ek donanımlara sahip olmaları gelir. Kendi alanları içerisindeki tek cihaz olmaları nedeniyle de kendi alanında tek olma özelliğine sahiptirler.

Medikal Cihazlar İçin Parça, Koli, Palet ve Sevkiyat Etiketleri

Medikal sektöründe ürünün tanımlanması adına dayanıklı, birinci sınıf etiketler olması oldukça önemlidir. Parça ve bileşenler üzerinde benzeri olmayan tanımlama seçenekleriyle birlikte tedarik zincirine çeşitli katkılar sunmaktadır. Medikal kodlama makinası seçilirken dayanıklılığın birinci koşul olarak öne sürülüyor olması medikal firmalarının en doğal haklarından birisidir.
Zanasi güvencesi ile birlikte müşterilerine hizmet vermekte olan MARK&CODE uzun yıllardır medikal sektörüne hizmet sunmaktadır. Bu şekilde önceden baskısı yapılmış olan kartonlara ihtiyaç olmamaktadır. Dolayısıyla, güncel ya da endüstri tarafından zorunlu kılınan verilerin eksikliğinin de önüne geçilmektedir.

Medikal İçin Kodlama Makinalarında MARK&CODE Güvencesi

Medikal milyon dolarlık bir sektörü ifade etmektedir. MARK&CODE müşterilerinin verimli ve sürdürülebilir çalışmasına olanak sağlayan yenilikçi ürünleri sunmaktadır. Zanasi, kendi içerisinde büyük karakter, küçük karakter ve yüksek çözünürlük olarak 3 gruba ayrılmasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmektedir.
Medikal kodlama sistemleri dahiliyeti içerisinde bağ ambalaj ve deste sistemleri sunulmaktadır. Buna ek olarak bir veya birden fazla ürünün destelenmesini sağlamaktadır.
Medikal cihazların emniyet bandı niteliğinde ambalajlanıyor ve daha iyi bir sunum ile korunuyor olması amacıyla kullanılmakta olan bu cihazlar alternatiflerine kıyasla daha pratik ve daha ekonomiktir. Bandall da sahibi olduğu patentli ısıl işlem teknolojisinin sayesinde yüksek seviyede performans ve oldukça modern, şık ve estetik bir ambalajlama seçeneği sunmaktadır.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner