8 Ekim 2020 MARK&CODE

Yufka Tarih Kodlama Cihazı

Yufka tarih kodlama cihazı ile üreticilerin ambalaj üzerine tarih yazdırma işlemlerini ve takip sistemlerini kolaylaştırır. Tarih işlemesine ek olarak fayda sağlayıcı üretim yeri ve partinin işlenmesi gibi bilgileri de yazdırmaya olanak tanır.
Yufka tarih kodlama cihazının sağladığı bu avantaj ile üreticiler ürünle ilgili üretim ve son tüketim konusunda bilgileri gösterebilir. Tüketici tarafından güven duyulmasını sağlayabilecek ve ürün hakkında fikir sahibi olmalarına da yardımcı olabilmektedir. Tüketicilerin bir ürün alırken ilk baktıkları nokta genellikle üretim ve son tüketim tarihleri olmaktadır. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi tam anlaşılmayan ürünler tüketici için güven vermez. Bu nedenle ürünü satın alma işleminden vazgeçebilirler.
Yufka kodlama cihazı ve ambalaj kodlama makinası için kullanılan sistemlerin sorunsuz bir şekilde çalışması önemlidir. Tarihleri net ve baskı hatası olmadan gösterilmesi tüketici tarafında olumsuz düşüncelerin engellenmesine fayda sağlar.

Üreticiler için Yufka Kodlama Makinası Avantajı

Ürünlerin üretim ve dağıtımı kadar son kullanma tarihi ve bunun kontrolleri de önemlidir. Son kullanma tarihi geçen ürünlerin piyasadan geri toplanması ve imha edilmesi büyük önem taşır. Aksi durumda tarihi geçmiş ürünlerin satışına devam edilmesi ve sağlık sorunlarına neden olması mümkündür. Bu durumda tüketici nezdinde ciddi bir güven kaybına yol açacaktır. Bu nedenle güçlü bir kontrol mekanizması kurmak ve piyasada bulunan ürünlerin son kullanma tarihi geçmiş ise bunların toplanmasını sağlamak gerekir.
Tüketici güvenini kazanmak oldukça uzun süren bir işlemdir. Ama tüketiciyi kaybetmek bir o kadar kolay ve hızlı olabilmektedir. Yufka tarih kodlama cihazı bu durumların oluşmasını önlemek amacıyla kaliteli bir ürün seçimiyle fayda sağlayıcı olmaktadır.
Kodlama cihazları arasından seçim yaparken cihazın performansı önemlidir. Bu nedenle üretim bandınıza göre size fayda sağlayacak ürün için özenle seçim yapmalısınız.

Tüketiciler için Yufka Tarih Kodlama Cihazı

Tüketiciler bir ürün alımı yaparken öncelikle o üründen alabilecekleri zararları ön görmek isterler. Bu nedenle ürünün verebileceği zarar için ambalaj üzerindeki bilgilerden faydalanırlar. Ve bu noktada tüketiciler tarafından son kullanım tarihi ve ürün hakkında detay içeren diğer önemli hususlar önem taşır.
Son kullanma tarihinin net okunamaması o ürünü tercih etmemek için yeterli sebep olmaktadır. Bu açıdan bakıldığında tüketiciler için bu kadar önemli olan bir konuda yufka tarih kodlama cihazları tercih edilmelidir. Cihaz seçimi yapılırken; başarılı kodlama olanağı sunan kaliteli ürünlere yönelmek gerekir. Tüketiciye güven kaybı yaşatmamak her üreticinin ilk hedefidir.
Yufka tarih kodlama cihazı kullanılarak sağlanan kodlama işlemleri sayesinde birçok bilgi sağlayabilirsiniz. Son kullanım tarihi dışında ürün hakkında diğer bilgileri de tüketici ile paylaşmak mümkündür. Aynı zamanda dağıtım süreçlerinde ürünlerin başından sonuna kadar üretici tarafından takip edebilme, müşteri profili çıkarma ve üretimde geliştirmeler sağlamaya imkan tanır.
Bu geliştirmeler ve takip üreticiye daha yüksek kar marjı sağlar. Tarih kodlama işleminin yapılmaması bu durumda ters etki gösterir. Bu durumda müşteri tarafında yaşanan olumsuz bakış açısı üretici için ciddi kayıplara yol açacaktır. Güvenlik anlayışına göre hareket etmek tüketici tarafından bakıldığında büyük önem taşır. Güven duyulmayan üretici olmanın getireceği zarar oldukça fazladır.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner