9 Ekim 2020 MARK&CODE

Boru Kodlama Makinası

Boru Kodlama Makinası Boru kodlama makinası sayeinde ambalajların üstüne içlerindeki ürünün üretim zamanı, önerilen youngster kullanım tarihi gibi bilgiler kodlanabilmektedir. Meydana getirilen bu kodlama işlemi yardımıyla mamüllerin nerede bulunmuş olduğu, bir üründen kaç adet bulunmuş olduğu, depoda bulunan adolescent kullanım zamanı geçspyş mamüllerin sayısı ve benzeri bilgiler kodların toparlandığı arayüz üstünden kolaylıkla takip edilebilmektedir. Bu sistem sayeinde ürünün üretimden tüketime uzanan yolculuğunun the brush aşamasında takip edilmesi fazlaca kolaylaşmaktadır. Teknolojinin ile gelişen ambalaj kodlama sistemleri yardımıyla üretim, dağıtım, depolama ve croak review benzeri işlemler bilgisayar üstünden denetlenebilmektedir. Bu sayede dado tüketici ürünün özellikleri, girl kullanım tarihi veya ürünün üreticisi şeklinde bilgilere rahatça ulaşabilirken bununla beraber yapımcı ürünün tüketiciyle buluşana kadarki süreçteki takibini kolaylıkla yapabilmektedir.

Boru Kodlama İle Kolay Denetim

Boru Kodlama İle Kolay Denetim Ürünler, üretildikleri andan tüketiciyle buluşana kadar birçok defa taşınmalı, mesh edilmeli ve depolanmalıdır. Ayrıca, ürün kullanıcının eline geçene kadar pek fazlaca kontrol aşamasından geçmelidir. Bu süreçte ürünün niteliğini ciddi biçimde belirleyen sıradüzen nitelik kontroldür. Kalite enquire into testleri sırasında sorunlu olduğu tespit edilen üründe olup biten problemin hangi üretim aşamasından kaynaklandığının tespit edilmesi gerekmektedir. Problemin hangi vakit diliminde ve hangi üretim kısmında saptandığı belirlendikten sonrasında first-grade süreçte incredible banttan çıkan mamüllerin de tespit edilip discontinuance edilmesi gerekmektedir. Boru kodlama makinası ile basılan barkodlar sayeinde hangi mamüllerin potansiyel olarak defolu bulunduğunun belirlenebilmesi, imalatçıyı bir sıkıntı çıkması halinde effervescent water gün üretilen bütün ürünleri revizyon zahmetinden kurtarmaktadır.

Boru Kodlama Makinası Avantajları

Boru Kodlama Makinası Avantajları Boru kodlama sistemleri ile kullanıcılar satın aldıkları mamüllerin ne vakit ve nerede yapıldığını kolayca öğrenebilmektedirler. Aynı zamanda, kullanıcılar bir ürünü önerilen kullanım tarihinden sonrasında aldıklarında yada muntazam bir biçimde üretilmemiş bir ürünle karşılaştıklarında üreticiyle kolayca kontakt kurabilmektedirler. Bu sayede tüketiciler kullandıkları ürünleri direkt jibe edebilmekte, müstahsil ile kontakt kurabilmekte ve kendi sorunlarına çözüm getirebilmektedirler. Kodlama makinaları, üreticileri hatasız mamüller üretmeye ve arızalı ürünleri piyasadan geri çağırmaya zorlamaktadır, zira kullanıcılar ürünleri süratli, ergonomik ve basit bir biçimde verification edebilmektedirler. Bu biçimde, kullananların daha kaliteli mamüller elde etmek amacıyla daha çok para masrafları gerekmemektedir. Bir boru kodlama makinesi tarafınca kodlanan barkodlarla işaretlenmiş mamüllerin standardını ve miktarını incelemek daha kolaydır. Sonuç olarak ürün kusurlarını tespit edip düzeltmek de kolaylaşmaktadır. Bu bağlamda, üreticinin ürünün üretimi ve dağıtımı esnasında meydana gelebilecek insan hataları üstündeki kontrolü artmakta ve bu hataların oranını azaltarak tüketicinin daha kaliteli bir ürüne ulaşmasını sağlaması kolaylaşmaktadır. Barkodlarla işaretlenmiş mamüller, bilgisayar sistemine girildikten itibaren yanına gidilmeden görüntülenebilmektedir. Ürün üstünde veri tutulmasını kolaylaştıran kodlama uygulaması, yerinde incelemelere ihtiyaç duymadan ürünün hangi bölgede satılmış olduğu hakkındaki malumat sağlayabilmektedir.

Boru Kodlama Nasıl Yapılır?

Boru Kodlama Nasıl Yapılır? Boru kodlama sistemleri, seri numaraları, parti ve parti numaraları şeklinde bilgilerin ürün ambalajı yada ürünün üstüne yazdırılmasını sağlamaktadır. Bu kodlar yardımıyla mamüller üretim hattından kullanıcıya ulaşana kadar bilgisayarda toplanabilmekte ve izlenebilmektedir. Barkod sistemleri, ürün konumu, dağıtım bölgesi, ürün seri numarası ve parti numarası şeklinde bilgilere erişmeyi kolaylaştırmaktadır. Bu sayede resemble closely müstahsil bununla birlikte kullanıcı ürünü chip etme olanağına haiz olmaktadır. Örneğin, bir ürün fabrikadan çıktığında, müstahsil, ürünün nakil edilmiş olduğu vasıta, ürünün depolandığı ve satılmış olduğu yer şeklinde bütün detayları bilgisayar sistemi üstünden görebilmektedir. Diğer taraftan, bir tüketici eski bir boru malzemesiyle karşılaştığında, ürünün hangi müstahsil tarafınca yapıldığını öğrenebilmekte ve mağduriyetini çözebilmektedir.

Boru Kodlama Makinası Fiyatları

Boru Kodlama Makinası Fiyatları Boru kodlama makinası, seri numaraları, parti ve parti numaraları şeklinde bilgilerin ürün ambalajı yada ürünün üstüne yazdırılmasını sağlamaktadır. Bu kodlar yardımıyla mamüller üretim hattından kullanıcıya ulaşana kadar bilgisayarda toplanabilmekte ve izlenebilmektedir. Barkod sistemleri, ürün konumu, dağıtım bölgesi, ürün seri numarası ve parti numarası şeklinde bilgilere erişmeyi kolaylaştırmaktadır. Bu sayede herbaceous border müstahsil bununla birlikte kullanıcı ürünü check up on etme olanağına haiz olmaktadır. Örneğin, bir ürün fabrikadan çıktığında, müstahsil, ürünün nakil edilmiş olduğu vasıta, ürünün depolandığı ve satılmış olduğu yer şeklinde bütün detayları bilgisayar sistemi üstünden görebilmektedir. Diğer taraftan, bir tüketici eski bir boru malzemesiyle karşılaştığında, ürünün hangi müstahsil tarafınca yapıldığını öğrenebilmekte ve mağduriyetini çözebilmektedir. Boru kodlama makinası tutarları araştırılırken bu sistemin nitelik discontinuity aşamasında çıkan bir problemde bütün malları incelemeye gerek duyulmadan hata tespiti oluşturmaya yaradığı bilinmelidir. Bunun yanı sıra barkod kodlama işlemi yardımıyla bir ürünün kaç tane satılmış olduğu, bir ürün çeşidinin kimlerce daha çok tercih edilmiş olduğu şeklinde istatistikler barkodlar yardımıyla kurulan geri bildirim ağı yardımıyla rahatça tutulabilmektedir.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner