11 Ekim 2020 MARK&CODE

Yapı Malzemeleri Kodlama Makinası

Yapı Malzemeleri Kodlama Makinası Yapı malzemeleri kodlama makinası ürünün üretim zamanı, önerilen babe tüketim zamanı şeklinde bilgilerin ambalaj üstüne basılmasını sağlamaktadır. Ürünlerin nerede bulunmuş olduğu, aynı üründen kaç adet bulunmuş olduğu, depoda bulunan babe kullanım zamanı geçfifth-columnistş mamüllerin sayısı şeklinde bilgiler kodlama sistemi yardımıyla rahatça takip edilebilmektedir. Ambalaj kodlama sistemi ürünün üretimden tüketime uzanan yolculuğunun shun aşamasında bilgisayar üstünden takip edilmesini olanaklı kılmaktadır. Ambalaj kodlama sistemleri yardımıyla üretim, dağıtım, depolama ve limitation şeklinde süreçlerin denetimi sistem üstünden ve uzaktan yapılabilmektedir. Bu teknolojik yenilik üreticilere olmasıyla birlikte tüketicilere de avantaj sağlamaktadır.

Kodlama Nasıl Yapılır?

Kodlama Nasıl Yapılır? Yapı malzemeleri kodlama makinası ile üretilen barkodlar üstünde ürünün seri numarası, extent ve parti numarası şeklinde bilgiler basılmaktadır. Bu barkodların bilgisayar sistemine girilmesi yardımıyla mamüller kullanıcı ile buluşana kadar geçmiş olduğu on his aşamada incelikle takip edilebilmektedir. Barkod sistemi yardımıyla ürünün müstahsil tarafınca takibinin yanı sıra tüketici tarafınca denetimi de kolaylaştırılmaktadır. Ürünler üstüne kodlanan barkodlarda tüketici için yararlı olan ürünün üretildiği yer, üreticisi ve parti numarası şeklinde bilgilerin yanı sıra üreticinin ürünü takip etmesini kolaylaştıran çubuk ve rakamlardan oluşan hususi kodlar bulunmaktadır. Bu çubuk ve rakamlardan oluşan kodlama sisteminde aslolan mühim olan çubukların kalınlığı ve aralarındaki boşluklardır. Bu ölçüler arasındaki milimetrik farklar yardımıyla barkod milyonlarca kombinasyon ile çeşitlenebilmektedir. Çubukların altındaki rakamlar ise insanların barkod denetimi yapabilmesi içindir. Yani barkodların sistem üstünde emek verme prensibine yalnızca çubuk ve boşlukların tesiri bulunmaktadır.

Yapı Malzemeleri Kodlama Makinası Avantajları

Yapı Malzemeleri Kodlama Makinası Avantajları Yapı malzemeleri kodlama makinesi ile kullanıcılar aldıkları ürünün ne vakit ve nerede üretildiği bilgisine anında ulaşabilmektedir. Aynı zamanda kullanıcı hatalı yada bozunmuş bir yapı malzemesi ürünü ile karşılaştığında barkod üstündeki bilgiler vasıtasıyla üreticiye rahatça ulaşabilmektedir. Kullanıcı ambalaj kodlama sistemi sayede satın almış olduğu ürünü direkt ve anında denetleme imkânına haiz olmaktadır. Bir sorunla karşılaşan kullanıcı üreticiye ulaşarak problemlerini çözebilmektedir. Kullanıcının satın almış olduğu ürünü anında ve rahatça denetleyebilmesi müstahsil üstünde ürünü sorunsuz ve kaliteli olarak üretmesi için baskı kurmaktadır. Kodlama sistemlerinin yarattığı bu ergonomik kontrol ağı yardımıyla tüketiciler aynı tutarı ödeyerek fazlaca daha kaliteli ürünlere ulaşabilmektedir. Yapı malzemeleri kodlama sistemi ile kullanıcılar satın aldıkları mamüllerin ne vakit ve nerede üretildiği bilgisine rahatça ulaşabilmektedir. Aynı zamanda, tüketiciler, ürün doğru biçimde üretilmediğinde yada tavsiye edilen tüketim zamanı geçmiş olduğunda müstahsil ile kolayca kontakt kurabilmektedirler. Bu biçimde, tüketiciler kullandıkları ürünleri direkt go b investigate etme şansına haiz olmaktadırlar ve üreticinin kendisiyle kontakt kurarak kendi problemlerini çözebilmektedirler. Tüketicileri ürünleri oldukları yerden kolayca brake edebildikleri için üreticileri kusur ve hata içermeyen mamüller üretmeye ve arızalı ürünleri piyasadan çekmeye zorlayacaktır. Bu biçimde, tüketicilerin daha kaliteli mamüller elde etmek için daha çok para masrafına gerek kalmamaktadır.

Üretici: Yapı Malzemeleri Kodlama Makinası Avantajları

Üretici: Yapı Malzemeleri Kodlama Makinası Avantajları Üretici, yapı malzemeleri kodlama makinesi ile açılan kodlar vasıtasıyla ürünlerini üretim ve dağıtım aşamalarında bilgisayar sistemi üstünden takip edebilmektedir. Üretim aşamasında hatalı üretilen bir ürün tespit edildiğinde bu ürünle periyotta anda aynı üretim aşamalarından geçen öteki mamüllerin denetimi barkod sistemleri yardımıyla kolaylaşmaktadır. Bu sayede hatalı bir üretim tespit edildiğinde muhtemel başka hatalı mamüllerin saptanması için fabrikada üretilen bütün mamüllerin gözden geçirilmesine gerek kalmamaktadır. Üreticinin ürünün imalat ve dağıtım aşamasında oluşabilecek hataları denetlemesi, bu hataların oranını düşürmesine ve tüketiciye daha kalifiye ürün sunmasına imkân sağlamaktadır. Kodlama sistemi ile işaretlenen mamüller bilgisayara girildikten sonrasında ürünün yanına gitmeye gerek duyulmadan uzaktan takip edilebilmektedir. Bu sayede ürünün hangi hususi kullanım alanı için yada hangi satış yerinde daha fazlaca tercih edildiğine ilişkin veriler de toplanabilmektedir.

Yapı Malzemeleri Kodlama İle Kolay Denetim

Yapı Malzemeleri Kodlama İle Kolay Denetim Ürünün kullanıcı ile buluşana dek pek fazlaca aşamadan geçmesi gerekmektedir. Bu aşamaların en mühimleri nitelik log in investigate testleridir. Kalite test testleri yapılırken sıkıntı tespit edilen ürünün üretildiği banttan çıkan mamüllerin de hata payının yüksek olduğu malum bir gerçektir. Ambalaj kodlama sistemi aynı banttan çıkan mamüller kolaylıkla belirlenmesini sağlamaktadır. Hangi ürünün hangi üretim aşamasında sorun yaşadığı yapı malzemeleri kodlama makinası ile açılan barkodlar yardımıyla rahatça belirlenebilmektedir. Ürünlerin nakliye aşamasında da üreticinin ürünün hangi araçlarla nereye götürüldüğünü denetlemesi yeniden barkod kodlama sistemleri yardımıyla çok kolaylaşmıştır.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner