14 Ekim 2020 MARK&CODE

Petrol Ürünleri Kodlama Makinası

Petrol ürünlerini kodlayan özel şirketler. Yağ damıtılıp ham halinden çıkarıldıktan sonra birçok ürüne dönüşür. Bu ürünler hayatımızda büyük bir rol oynamaktadır. Benzinin çok fazla ürünü var ve bu sistem kullanılarak kodlanıyor. Yağ kodlamasında, diğer ürünlere göre ürünlerin kalite farklarını görmek daha zordur. Sağlıklı bir sonuç ancak yağ damıtma yöntemi, taşıma koşulları, yabancı maddelerin karışım oranı gibi bölümler analiz edilerek elde edilebilir. Petrol ürünlerinin kodlanması, akaryakıtta olduğu gibi plastikler için sancılı bir süreç izlemez. Kodlamanın günümüzde geldiği son nokta, robotik ile birleştiğinde ortaya çıkardığı insansı makinelerdir. Bu seviyedeki yüksek bir kodlama sistemi, herhangi bir yönlendirmeyi optimize edebilir.
Petrol geçmişte önemli bir hammadde olarak görülüyordu ve bugün de öyle olmaya devam ediyor. Çünkü araçlarda yakıt olarak kullanılabildiği gibi plastik mamulleri gibi sonu gelmeyen endüstrilerin de hammaddesidir. Çoğu petrol ürünü kullanıldıklarında rafine edilir ve damıtılır. Petrol rafinerilerinin başlıca ürünleri şu şekilde sıralanabilir; Petrokimyasallar (plastik), asfalt, mazot, kerosen, sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG), yağlayıcılar, parafin, katran, fuel oil ve benzin.
Petrol ürünleri kodlama sektörünün lider firmaları, çeşitli kodlama ihtiyaçlarını en hızlı çözümlerle karşılayabileceklerini iddia etmektedirler. Petrol ürün kodları, belirli bölgelerde aşağıdaki petrol bazlı kimyasallardan üretilen ürünlerin ambalajlarında bulunabilir; PVC, PPRC ve plastik ürünler.

Petrol Markalama ve Baskı Makinası

Küçük büyük her türlü işletmede ürünlerin hızlı bir şekilde bulunmasını ve hızlı bir şekilde müşterilere ulaştırılmasını sağlamak için tasarlanmış bir sistemdir. Amacı, ürünleri kalitesine, boyutuna, üretim yılına, rengine, kalınlığına veya inceliğine göre ayırmaktır. İlk başta rakamlarla yapılsa da bir süre sonra büyük üretimler ve kodlamada büyük değişiklikler yapılmaya başlandı. Yeni kodlama stili, sayıların üzerine farklı uzunluk ve kalınlıklarda çizgiler çizerek başladı. Bugün markete gittiğimizde kasaya bıraktığımız ürünleri tanıyan kırmızı ışıklı bir araç bu satırları okuyor.
kodlamasının kendisi birkaç farklı yola bölünmüş olsa da, petrol ürünlerini kodlamak şiddetli rekabeti teşvik etmek için farklı bir yol oluşturur. Müşteri ihtiyaçlarına göre tasarlanan ürünler, kodlara göre sınıflandırılarak sürekli güncellenmektedir.

Kodlamada Ürün Farkı

Kodlamada en önemli nokta kodlama sisteminizin mevcut ürünlerle uyumlu olmasıdır. Tüm ürün grupları için bir kodlama sistemi kullanılamaz. Bunun nedeni ise ürünlerin ayırt edici noktalarının farklı olmasıdır. Ürünler ne kadar benzer olursa olsun en ufak bir farklılık dahi olsa mutlaka kodlama sistemi değiştirilmelidir. Petrol ürünleri arasında da küçük farklılıklar vardır. Mevcut kodlamanın farklı ürün gruplarına uyarlanmasını doğru çözüm olarak görüyorlar. Son zamanlarda petrol ürünlerini kodlayan ve kod sektörünü ellerinde tutmaya çalışan firmalar var. Ancak, kod ön ucu kilitlenebilir bir yöntem değildir. Bu alan da her geçen gün artan teknolojinin gelişmesinden etkilenmektedir.
Petrol ürün kodu, daha yüksek bir pazar alanı olması dışında diğer ürünlerden ayırt edilemez. Her ürün için tamamen farklı kodlama yöntemleri uygulandığından gelecekte aralarında yağ kalacaktır. Teknolojik gelişme noktalarında her zaman kodlamanın izleri vardır. Petrol ürünlerini kodlamak, yağın idareli kullanılmasını, israf edilmemesini ve daha az yağ ile daha fazla enerji yoğun işler yapabilmemizi sağlama gücüne sahiptir. Kodlama dünya için yeni bir yön belirlerken, aynı zamanda petrolü bir enerji kaynağı olarak etkin bir şekilde kullanmaktır. Yağ ve kod enerji tasarrufu sağlar.

Petrol Ürünleri Kodlama Makinası Fiyatları

Petrol Ürün Kodlama Makinaları Günümüzün sıklıkla tercih edilen ürün kodlama makinalarından faydalanabilmeniz için
Petrol Ürün Kodlama Makinaları fiyatları uygun bütçelerle sunulmaktadır. Neredeyse kullanılan tüm ürünler kodlanmıştır. Ürünün seri numarası, son kullanma tarihi, üretim yeri gibi veriler kodlama makineleri ile ürünlere aktarılır. Bu kodlar her zaman cam ürünler, kutulu ürünler ve plastik ürünler gibi sık kullanılan ürünlerle bağlantılıdır.
Kodlama makineleri; Inkjet kodlama makinaları, lazer kodlama makinaları, yüksek rezonanslı kodlama makinaları, konut kodlama makinaları, otomotiv kodlama makinaları, gıda kodlama makinaları, plastik kodlama makinaları, tekstil kodlama makinaları, yumurta kodlama makinaları, ahşap kodlama makinaları, kozmetik ürünler, medikal ürünler kodlama makinası, kablo kodlama makinesi ve boru kodlama makinesi.
Petrol ürünlerinin kodlanması genellikle inkjet teknolojisinin kodlama yöntemi kullanılarak yapılır. Yağ üretimi kodlama makineleri portatif ve dijital olmak üzere iki kategoride fiyatlandırılır. Endüstriyel üretimde ürün takibi için üretim tarihi ve son kullanma tarihi kodu sağlayan büyük işaret, küçük işaret ve yüksek çözünürlüklü olmak üzere 3 gruba ayrılır.
enkoderlerin çeşitliliği ve özelliklerinin birbirinden farklı olması fiyat farklılıklarına yol açmaktadır. İnsanlar ihtiyaçları doğrultusunda ürünleri seçmekte ve kullanmaktadırlar.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner