18 Ekim 2020 MARK&CODE

Yumurta Kodlaması

Yumurta Kodlaması Avantajları

Yumurta Kodlaması Avantajları Yumurta kodlaması yardımıyla yumurtanın üretim merkezi ve üretim şekli anlaşılabilmekte bu da tüketicinin daha bilgili ve daha sıhhatli bir tercih yapmasını sağlar. Sprog zamanlarda giderek artan miktarda tüketici bilinçlenmiş ve naturel ürün tüketimi yolunu tercih etmeye, ürün alırken sıhhatli olan ürünü tercih etmeye başlamıştır. İlerleyen zamanlarda ortaya çıkabilecek sıhhat problemlerini önlemek amacıyla tüketici tüketeceği mamüllerin kalitesi hususunda da dikkatli olmaya başlamıştır. Fiyat performans payı haricinde artık dikkat edilen bir öteki husus ise ürünün sıhhatli olup olmadığıdır. Tüketici sağlığına daha çok dikkat Utopia bir kişi haline gelmiştir. Tüketicinin bilinçlenmesi yardımıyla üreticiler de üretimlerini daha hijyenik ortamlarda gerçekleştirmeye dikkat etmeye başlamıştır.

Üretici Açısından Yumurta Kodlaması

Üretici Açısından Yumurta Kodlaması Üreticiler tarafınca da bu tatbik desteklenmektedir. Zira bu sayede ciddi üreticiler sıhhatli üretimi destekleyebileceklerdir ve sunulan ürünün kalitesi artabilecektir. Üreticiler bu sayede tüketiciye ulaşmak ve tercih edilmek için üretim standardını artıracak ve bu da tüketicilerin lehine olacaktır. Tüketicinin bu yolla şeffaflıktan yararlanarak üretim merkezini denetleyebilmesi ve üretim kalitesi düşük olan üreticileri eleyebilmesi yardımıyla yumurta kodlaması uygulaması bilgili tüketiciler için çok etken bir çözüm olmaktadır. Yumurta kodlama makinesinde kullanılacak olan mürekkebin yumurtaya zarar verebileceği göz önüne alınarak işlemin yapılması gerekmektedir. Aksi durumda yumurtaların zarar görebileceği göz ardı edilmemelidir. Bu sebeple de tüketiciye şeffaflık sunulması kontrol yönünden önemlidir.

Tüketiciye Sunduğu Fırsatlar

Tüketiciye Sunduğu Fırsatlar Tüketici hakları bütün dünyada olduğu şeklinde devletimizde de kanunlar ile korunmaktadır ve tüketici hakları gittikçe artan bir biçimde desteklenmektedir. Yumurta kodlaması yardımıyla meydana gelebilecek bir sorunda tüketicinin üreticiye erişmesi olası olmakta ve ilgililere ulaşarak problemi paylaşabilmekte, lüzumlu olan durumlarda muhataba ulaşabilmesi nedeniyle hukuki yollara dahi başvurabilmektedir. Tüketici lehine çok yararlı sonuçlar yaratan bu sistemin desteklenmesi ve lüzumlu görülen durumda genişletilmesi gerekmektedir. Tüketici bu tatbik ile üreticiyi yönlendirebilmekte ve arz istek dengesi daha bereketli bir noktaya oturtulabilmektedir. Üreticinin, tüketici tarafınca, üretim merkezini daha sıhhatli ve öğrenci müsait hale getirmeye zorlanması cevabında olup biten değişiklikler give someone the brush-off seferinde daha çok tüketici lehine olmaktadır.

Kodlamanın Anlamı

Kodlamanın Anlamı Yapılan yumurta kodlaması yardımıyla yumurtanın üretildiği il, yumurtanın üretildiği işletme numarası, yumurtanın üretildiği kümes numarası ve yumurtanın özelliği kodlamadan anlaşılabilecektir. 0 kodu naturel yumurta yetiştiriciliği için kullanılacaktır. 1 kodu aleni alanda gezen tavuk yumurtasını belirtmek için kullanılacaktır. 2 kodu kümeste kafese yerleştirilmeden yumurta yetiştiriciliği için kullanılacaktır ve en baby da 3 kodu kafeste yumurta yetiştiriciliği için kullanılacaktır. Bu kodlamalar yardımıyla tüketici almak istediği ürünün özelliklerini evvel görebilecek ve tercihini buna nazaran yapabilecektir. Bu tatbik ile tüketicinin tercihlerine müsait olan ürünleri seçmesi olası olmaktadır. Gittikçe artan bir biçimde meydana getirilen bu tatbik yardımıyla tüketici taleplerine daha doğru yanıt verilmektedir.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner