20 Ekim 2020 MARK&CODE

Yumurta Kodlama Makinası Fiyatları

Yumurta Kodlama Ne İşe Yarar?

Yumurta Kodlama Ne İşe Yarar? Yumurta kodlama makinesi tutarları ne kadar değişkenlik gösterse de işletmeler için kabul edilebilir seviyelerdedir. Yumurta kodlama tüketicinin korunması ve yumurta üretiminin denetiminin sağlanması için kanunen korunmaktadır. Bu yönü ile desteklenmektedir. Yumurta kodlama ile hedeflenen gaye üretilen yumurtaların denetiminin sağlanması ve muayyen bir nitelik standartının yakalanmasıdır. Bu sayede kalitenin korunarak üretimin sürekliliği sağlanabilecektir. Üreticilerin muayyen bir standartta yumurta üretmesi kalitesiz üretimlerin önünü kesecektir ve sektörün korunması bu biçimde olası olabilecektir. Üreticiler daha çok artan miktarda tüketici memnuniyeti sağlamaya çalışacaklar ve bu amaçla üretim standardını artıracaklardır. Bu da giderek artan bir üretim kalitesi ve korunan tüketici hakları demektir.

Tüketici Tercihleri

Tüketici Tercihleri Tüketici tercihleri çağımızda kaliteli ve sıhhatli ürüne doğru kaymaktadır. Sanayileşmenin ortaya çıkardığı dengesiz ve sağlıksız beslenme yerini artık naturel beslenmeye bırakmaktadır. Sağlıksız beslenme sebebiyle diyabet şeklinde hastalıkların giderek daha çok kişide görülmesi camiası bu probleminin temeline inmeye itmiştir ve temelde yatan nedenin sağlıksız beslenme olduğu camia tarafınca ayrım edilmiştir. Bu durumda camianın tercihi fiyata yada fiyat performans oranlı üründen kaliteli ve sıhhatli ürüne doğru kaymıştır. Sağlıklı ve kaliteli ürün tüketmek isteyen camia bu ürünleri denetlemeyi de kendi sorumluluğuna almıştır. Yumurta kodlama makinesi tutarları üstünden alınacak olan makineye karar verilmeden ilkin yapılacak olan üretimin kalitesinin korunup korunmayacağı dikkate alınmalıdır.   Kodlamanın Anlamı Mevcut kanunlarla belirlenen kodlama anlamları doğrultusunda üretilen yumurtanın üstündeki kod yardımıyla yumurtanın hangi ilde üretildiği, yumurtanın hangi firma tarafınca üretildiği, yumurtanın hangi kümeste üretildiği ve yumurtanın doğallığına nazaran iyi mi üretildiği anlaşılabilecektir. Bu doğrultuda yumurta üstüne 0 kodlanmış ise bu naturel yumurta olduğu, 1 kodlanmış ise bu özgür dolaşan tavuk yumurtası olduğu, 2 kodlanmış ise bu kafessiz kümeste yetişen tavuk yumurtası olduğu ve en little one 3 kodlanmış ise bu da kafesli tavuk yumurtası yetiştiriciliği ürünü olduğu anlamına gelmektedir. Bu metot yardımıyla tüketici almış olduğu ürünün üretim şeklini öğrenebilecek ve talebi doğrultusunda istediği ürünü tercih edebilecektir. Yumurta kodlama makinesi tutarları bu tesir göz önüne alınarak düşünülmelidir.

Kodlama Yapılmasının Sonuçları

Kodlama Yapılmasının Sonuçları Kodlama yapılması yardımıyla tüketici tarafınca meydana getirilen tercih cevabında sıklıkla tüketimi sıhhat açısından yararlı olan mamüller tercih edilecektir. Bu da üreticileri daha kaliteli üretim oluşturmaya itecektir. Üretilen ürünün standardını etkileyen unsurlardan birinin de yumurta kodlama makinesi olduğu unutulmamalıdır. Yumurta kodlama makinesi tutarları kalitesine nazaran ve tatbik amacına nazaran değişkenlik göstermekle beraber kalitesi ispatlanmış bir ürünün tercih edilmesi gerekmektedir. Yumurta kabuğunun ince ve geçirgen bir yapıda olması bununla beraber birtakım sorunları da getirmektedir. Lazer kodlama ile meydana getirilen yumurta kodlama işlemi esnasında yumurtanın zarar görebilecek olması üretimin aksamasına neden olabilecektir. Bunun önüne geçilmesi için olası olduğunca kaliteli bir ürün tercih edilmelidir.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner