21 Ekim 2020 MARK&CODE

Tetra Pak Kutu Kodlama Sistemleri

Tetra temiz kutu kodlama sistemleri, ink-jet makinesi ile kutuların üstüne kutuların içindeki ürünün üretim zamanı, önerilen tüketim zamanı şeklinde bilgilerin kodlanması işlemidir. Kodlama işlemi yardımıyla mamüllerin nerede bulunmuş olduğu, bir üründen kaç adet bulunmuş olduğu, depolanan girl tüketim zamanı geçmiş bir ürün bulunup bulunmadığı sistem üstünden rahatça anlaşılabilmektedir. Bunun ürünün üretimde başlayıp tüketimde işlem gören yolculuğunda ergonomik bir test mekanizması oluşturduğu söylenebilmektedir. Bu sayede tüketici ürünün üreticisi hakkındaki rahatça malumat sahibi olabilmekte ve bu sayede ürünle alakalı herhangi bir problemle karşılaştığında çözüme gitmekte zorlanmamaktadır.

Üretici İçin Kodlamanın Avantajları

Üretici İçin Kodlamanın Avantajları Üretici, tetra temiz kutu kodlama sistemleri ile kodlanan mamüllerin niteliği ve niceliği hakkındaki daha basit araştırma yapabilmekte ve bunun kararı olarak üretimi iyileştirecek adımlar atabilmektedir. Üreticinin ürünü denetlerken oluşabilecek insan yanlışı oranını decry etmesi tüketiciye daha kaliteli ürün sunmasına olanak tanımaktadır. Tetra temiz kutu kodlama sistemleri ile barkod vasıtasıyla işaretlenen mamüller terminal uygulamaları ile bilgisayar sistemine girildikten sonrasında ürünün yanına gitmeye bile ihtiyaç duymadan sıradüzen sıradüzen takip edilebilmektedir. Ürünün niteliği ve niceliği hakkındaki istatistik tutulması ve mamüllerin hangi bölgede daha fazlaca tercih edilmiş olduğu bilgisine yerinde araştırma oluşturmaya gerek kalmaksızın olanak veren kutu kodlama sistemleri üreticinin ürün denetimini rahatça yapabilmesini sağlamaktadır.

Tüketici İçin Kodlamanın Avantajları

Tüketici İçin Kodlamanın Avantajları Tetra temiz kutu kodlama sistemleri ile tüketiciler tükettikleri mamüllerin ne vakit ve nerede üretildiği bilgisine rahatça ulaşabilmektedir. Aynı zamanda tüketici hatalı üretilmiş yada önerilen tüketim zamanı geçmiş bir ürünle alakalı sıkıntı yaladığında üreticilere çok basit ulaşabilmektedir. Tüketici bu sayede kullandığı ürünü direkt denetleme olanağına haiz olmakta ve üreticiyle bizzat iletişime giderek problemlerini çözebilmektedir. Tüketicinin ürünü oturmuş olduğu yerden rahatça denetleyebilmesi müstahsil üstünde ürünlerini hatasız ve kaliteli olarak yapım etmesi ve bozuk ürünleri denetleyerek piyasadan toplatması yönünde baskı oluşturacaktır. Bu sayede tüketiciler aynı ünite tutarı ödeyerek fazlaca daha kaliteli ürünlere ulaşacaktır.

Kodlama İle Kolay Denetim

Kodlama İle Kolay Denetim Ürünler yapım edildikten tüketiciyle buluşmuş olduğu ana kadar fazlaca sayıda nakliye ve dağıtım aşamasından geçmektedir. Bu aşamaların başlangıcında nitelik test testleri gelmektedir. Bu testlerin uygulanması sırasında hangi ürünlerde hataya rastlandığının saptanması soften ürünün üretildiği banttan çıkan benzer ürünlerde de hata payının yüksek olduğu bilgisini vermektedir. Hangi ürünün hangi üretim aşamasını ilgilendiren etapta sıkıntı yaşadığı tetra temiz kutu kodlama sistemleri yardımıyla rahatça tespit edilebilmekte ve bu sayede nokta tespiti ile iyileştirme yapılabilmektedir. Bir sonraki sıradüzen olan nakliye aşamasında da üreticinin bilfiil ürünle buluşmasına ihtiyaç duymadan ürünün hangi araçlarla nereye dağıtıldığını test etmesi yeniden kutu kodlama sistemleri yardımıyla sağlanabilmektedir. Üretici, hangi ürününden kaç tanesinin hangi dağıtım merkezinde bulunduğunu sistem üstünden gözlemleyebilmekte ve bu sayede nerelerde ürüne daha fazlaca rağbet gösterildiğinin saptanması da çok kolaylaşmaktadır

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner