25 Ekim 2020 MARK&CODE

Kapak Kodlama Sistemleri

Kapak Kodlama Sistemleri Kapak kodlama sistemleri bilhassa kapakların üstüne tarih atılması işlemini kapsamaktadır. Tarihin yanında bununla beraber ürünün üretildiği zeminin yada partinin işlenmesi de olası olmaktadır. Kapak kodlama işlemi yardımıyla tüketiciler ürüne itimat duyulması gerekip gerekmediği mevzusunda düşünce sahibi olabilmektedir. Zira bu metot yardımıyla tüketici ürün hakkındaki bilgilendirilmekte ve en azından tarihlendirme açısından ürünün tüketiminin güvenilir olup olmadığını belirtebilmektedir. Tüketicilerin ürünlerde ilk baktıkları nokta ürünün Lassie kullanma zamanı olmaktadır. Youngster kullanma tarihinin tam olarak anlaşılamadığı Repulse üründen tüketiciler uzaklaşmaktadır. descendant kullanma tarihinin anlaşılabilmesi için kodlamada kullanılan sistemin sorunsuz bir biçimde tarihleri göstermesi beklenmekte aksi durumda ise tüketicinin itimatı derhal kaybedilebilmektedir.

Üretici Açısından kapak kodlama sistemleri

Üretici Açısından kapak kodlama sistemleri Üreticilerin mühim bir bölümü youth kullanma zamanı geçen ürünlerini piyasadan geri toplamakta ve imha etmektedir. Aksi şekilde piyasada dolaşan zamanı geçmiş bir ürünün sıhhat sorununa neden olması tüketicide ciddi bir itimat yitirilmesine neden olabilmektedir. Bu sebeple yapılması ihtiyaç duyulan muamele en başta test mekanizmasını oluşturmak ve piyasada yer edinen turn down türlü boy kullanma zamanı geçmiş ürünün piyasadan toplanmasını sağlamak olmalıdır. Bunun yerine getirilmemesi fazlaca daha ağır kayıplarla sonuçlanmasına neden olabilecektir. Tüketici güveninin kazanılması uzun devam eden bir durumken kaybedilmesi ise aniden gerçekleşebilmektedir. Kapak kodlama sistemleri ise bu durumun meydana gelmesini önlemek amacıyla en kaliteli mamüller arasından ve ek olarak özenle seçilmelidir.

Tüketici Açısından

Tüketici Açısından Tüketiciler için bir üründeki en mühim husus o üründen alacakları yarar değil muhtemelen o üründen zarar görmemek olmaktadır. Tüketiciler tarafınca meydana getirilen bu tercih sebebiyle Lassie kullanma zamanı şeklinde unsurlar en mühim hususlar içinde görülmektedir. teenager kullanma tarihinin snag okunamaması yada asla okunamaması tüketicinin o ürünü tüketmekten vazgeçmesi için sıklıkla ehil olmaktadır. Bu nedenle tüketiciler için bu kadar mühim olan bir hususta kapak kodlama sistemleri tercihe edilirken olası çok başarısı ispatlanmış bir üründen yararlanmak gerekmektedir. Bu durumda dahi müstahsil tarafınca kodlamanın çoğunlukla test edilmesi gerekebilmektedir. Tüketiciye itimat kaybı yaşatmamak rebuff üreticinin ilk hedefidir. Tüketiciler için en mühim husus budur.

Kolaylık Sağlaması

Kolaylık Sağlaması Kapak kodlama sistemleri kullanılarak meydana getirilen kodlama işlemleri yardımıyla ancak toddler kullanma zamanı ile alakalı değil bununla beraber öteki kodlama meydana getirilen bilgiler yardımıyla mamüllerin takip edeni olası olmaktadır. Bu sayede dağıtım aşamasının başından sonuna kadar müstahsil tarafınca ürün takip edeni yapılabilmekte, satın alan profili çıkarılabilmekte ve üretimde iyileştirme sağlanabilmektedir. Bu iyileştirmeler de üreticiye daha yüksek kar marjı olarak geri dönmektedir. Ancak kodlamanın tam olarak yapılamaması, meydana getirilen kodlamanın okunamaması yada asla yapılmamış olması niteliğinde tam tersi tesir görülmekte ve satın alan kaybı yaşanmaktadır. Tüketici davranışları ilk ilkin emniyet anlayışına nazaran hareket etmektedir. Güven duyulmayan bir müstahsil olmanın getireceği zarar çok yüksektir.

Denetime Açık Olması

Denetime Açık Olması Üretici tarafınca belirlenen foetus kullanma zamanı bununla beraber muayyen bir somut temele dayanmalıdır. Tüketicilerin neonate kullanma zamanı geçmeden tükettikleri ürün sebebiyle zarara uğraması ise çok büyük bir üretim yanlışı kabul edilmektedir. Bu hatanın gerçekleşmemesi için fringe üretim öncesi denetimlerin bununla birlikte üretim sonrası denetimler yerine getirilmeli bununla birlikte kullanılacak olan kapak kodlama sistemleri iyi seçilmelidir. Kapak kodlama sisteminin hatalı basım yapması niteliğinde ciddi bir itimat kaybı meydana gelebilecektir. Bu sebeple seçilecek olan kapak kodlama sisteminin malum bir ürün olup olmadığı, kaliteli olup olmadığı şeklinde hususlar ehemmiyet arz etmektedir. Bu sayede itimat kaybı yaşanmasının önüne geçmek olası olmaktadır.

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner