IF DESIGN ÖDÜLÜ

1 Mart 2022
Posted in Genel
1 Mart 2022 MARK&CODE

iF Tasarım Ödülü Kazanan tasarım: CIJ.Z 2022'de zafere ulaştı

Markalama sektörü için ilk ve tek yeniden yapılandendüstriyel kodlama cihazı olan CIJ.Z, dünya çapında en prestijli endüstriyel tasarım ödüllerinden biri olan iF Design Award 2022’yi kazandı. Ergonomi kavramını ve kodlama endüstrisinde kullanılan klasik ürün tasarımı stillerini devrimci fikirleriyle yeniden inşa eden ZANASI Araştırma ve Geliştirme Departmanı ekip çalışması sayesinde hak edilmiş bir başarı elde etti.

Rekor katılım

Dünyanın en eski bağımsız tasarım organizasyonu olan Hannover merkezli iF International Forum Design GmbH, 1954 yılından bu yana iF Tasarım Ödülü’nü düzenlemektedir. Etkinlik, mükemmel tasarım için bir kalite belirleyicisi olarak kabul edilmektedir ve iF Tasarım Ödülü, bu sektör için dünyadaki en önemli tasarım ödüllerinden biridir.
Her yıl dünyanın dört bir yanından bağımsız uzmanlardan oluşan bir ekip, en çok hak eden katılımcıları belirlemek için çağrılmaktadır. 57 ülkeden yaklaşık 11.000 başvuru, ünlü kalite mührünü alma umuduyla sunuldu. CIJ.Z, 2022 edisyonunda 132 profesyonelden oluşan bir jüri tarafından kazanan olarak seçildi. İlk kez bu kadar çok başvuru alan iF Tasarım Ödülü için rekor bir yıl oldu. Belirsizlik ve ekonomik zorlukların yaşandığı bu zamanlarda tasarımın öneminin büyük bir kanıtı.

Başarının anahtarları

iF Tasarım Ödülü’nün yol gösterici ilkesi, ürünün günlük kullanımını kolaylaştırmayı, şirketlerin büyümesini ve marka kimliğinin güçlenmesini desteklemeyi amaçlayan “iyi” tasarımı belirlemek, desteklemek ve teşvik etmektir. CIJ.Z, aynı felsefeye göre tasarlandığı ve jüri tarafından benimsenen beş değerlendirme kriterini tam olarak karşıladığı için “Endüstri / Araçlar” kategorisinde “Ürün” disiplininde ödül kazandı.

İDEA

CIJ.Z, ZANASI’nin tüm ürün yelpazesini, farklı üretim hatlarına uyum sağlayabilen, her zaman yeni konfigürasyonların oluşturulmasına izin veren ve kullanıcının ihtiyaçları değiştikçe ürünün değiştirilmesine gerek kalmadan gelişen modüler bir çözüm olarak konumlandırılmasını sağladı.

FORM

Paslanmaz çelik ve siyah anodize alüminyumdan yapılmış yapı, göze hitap etmek, endüstriyel ortamlara direnç sağlamak ve iç bileşenleri korumak için seçilen malzemelerdir. Kontrast renkler ve tasarım şekli, ürünle etkileşim noktalarını görsel olarak haritalandırarak operatörün faaliyetlerini kolaylaştırır ve basitleştirir.

FONKSİYON

CIJ.Z ile etkileşim, erişilebilir tüm özelliklerin kullanıcının deneyim seviyesiyle orantılı olduğu iPad benzeri bir kullanıcı arayüzü aracılığıyla gerçekleşir. Aşırı sezgisellik, öğrenme süresini %70 oranında azaltır ve tasarım seçimi hata olasılığını ortadan kaldırır (poka-yoke felsefesi).

FARKLILAŞMA

CIJ.Z, kodlama ve markalama sektörü için dünyanın ilk ve tek yeniden yapılandırılabilir endüstriyel inkjet yazıcısıdır. Estetik çizgisi ve Endüstriyel Tasarımı, ZANASI’nin “ICS” Faktörü olan İnovasyon, İşbirliği, Memnuniyet üzerine kurulu yeni kurumsal kültürünün resmi ifadesidir.

SOSYAL ETKİ

CIJ.Z sayesinde üretim sektörü kullanıcıları %30 daha az solvent kullanır ve %50 daha az plastikle üretilen dünyanın en hafif kartuşlarıyla çevreye zararlı atıkların atılmasını yarıya indirerek satın aldığı ürünün bütünlüğünden emin olur.

ÖDÜL TÖRENİ

“Who is Who of international design” 2022 edisyonunun en iyi katılımcılarını Berlin’deki efsanevi Friedrichstadt-Palast’ta kutladı. Ödüller 16 Mayıs 2022 tarihinde, 36 ülkeden yaklaşık 1.500 davetlinin katıldığı görkemli bir gala gecesi olan iF Tasarım Ödül Gecesi’nde sahiplerini buldu.

ZANASI Mekan, dil ve kültürün her türlü engelini
ortadan kaldıran, kullanımı kolay, herkes için
ekonomik ve içinde yaşadığımız çevreye saygılı
endüstriyel kodlama ve markalama çözümleri sunar.

MARK&CODE – ZANASI

, , ,

İletişime Geçin

Her türlü kişiselleştirme ve ihtiyaca göre uyarlanabilen Etiketleme- Markalama-Kodlama sistemlerini ve farklı türdeki modelleri bu sayfadan inceleyebilir ya da size uygun çözümleri bulmak üzere bize ulaşabilirsiniz.

Tüm Üretim Alanlarında Çözümler

MARK & CODE çok çeşitli ambalaj ve üretim ortamları için markalama, etiketleme, kodlama ve izleme çözümleri sunar.

İnovatif Ürünler

MARK & CODE olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt verebilmek için inovasyona yatırım yapıyoruz.

Ürünlerinizin Garantili İzlenebilirliği

MARK & CODE tüm ürünlerin tedarik zinciri boyunca tanımlanmasını sağlayarak müşterilerinize ürün bütünlüğünü garanti eder.

form

Arayın: +90 850 420 62 75

icon

Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 Esenler İstanbul

icon

Çalışma Saatleri

Pazartesi – Cuma
09:00 – 18:00

form
form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik SözleşmesiBlog

form

Copyright – © 2022 | MARK&CODE – Oruç Reis Mh. Tekstilkent Cd. A4 Blok No 10 AR-302 (51) Esenler İstanbul – Gizlilik Sözleşmesi Blog

Sohbet ekranını açın
1
MARK&CODE - Whatsapp İletişim
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Consent Management Platform by Real Cookie Banner